Hirdetés

parketta.lap.hu / Parketta gyártók

Parketta gyártók

Faparkett 2006 Kft.

Itlas,Labor Legno

Parketta szegélyléc gyártás

Fa szegőléc, ajtófríz, ablakfríz, parketta, svédpadló gyártás és forgalmazás

Nézd meg honlapunkat

Puhr parketta gyártó üzem

Fa parketta és hajópadló olcsón az Ön nappalijába.

Parketta szakkereskedés és gyártás Miskolcon!

Kül és beltéri padló illetve falburkolatok gyártása

Parketta

Padlófűtés-, egzóta-, hagyományos parketták. Szegélyek, lakkok, ragasztók, szaktanácsadás.

Klasszikus csaphornyos parkettea tölgyből és más fából, minőségi kivitelben

A Terra da Bosco Kft. 2000-ben alakult azzal a céllal, hogy fapadló burkolatot és tömörfa parkettát gyártson. A parketta gyártás során csaphornyos, mozaik, lamellált kivitelű parkettákat gyártunk. A parketta gyártás során a legfejlettebb technológiát használjuk, melynek segítségével masszív parkettát gyártunk.

Ez a merőben új designe felkeltette az érdeklődésemet. A már már, unalmassá vált parketták közé hoz egy kis felüdülést. Széles variálhatóságával színesíti a piacon való választékot. Tetszetős egyedi kivitelezést tesz lehetővé. Tökéletes gyerekszobákba ,de bármely helyiségben dísze lehet a lakásunknak.

A Dasso bambuszparketta a bambuszparketták etalonja. Tudta Ön, hogy a bambuszparketta a világ leg-környezetkímélőbb, élő anyagból készült parkettája? Már 5 m2 bambuszparketta megvásárlásával meg tud menteni egy fát a kivágástól. Mert a bambusz 5 évnyi növekedés után már felhasználható. Fa esetében ez 30-100 év. Ráadásul a bambuszból készült parketta keményebb, kopásállóbb a legtöbb faparkettánál.

4 Generációs alumínium klikkes laminált padló. 1200kg szakítószilárdság. A BerryAlloc zárrendszer lehetővé teszi a könnyű és gyors telepítést egybefüggő terület 225m ² is lehet. A SilentSystem alátét, amely szerves részét képezi a lapnak csökkenti zajokat 50%-kal. A AquaResist HDF lapokon a lezárt élek optimális védelmet nyújtanak a nedvesség ellen.

Meghatározás:

A parketta egy természetbarát, kényelmesen tisztítható és ha jól elkészítik, hosszútávú padlóburkoló. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve ön elé tárja, a témával foglakozó legjobb weboldalakat. Kellemes böngészést kívánok!

A parketta egy természetbarát, kényelmesen tisztítható és ha jól elkészítik, hosszútávú padlóburkoló. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve ön elé tárja, a témával foglakozó legjobb weboldalakat. Kellemes böngészést kívánok!

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Parketta gyártók
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés