Hirdetés

parketta.lap.hu / Kivitelezők, szakemberek

Kivitelezők, szakemberek

Hideg meleg burkoló szakemberek.

parkettas

ErboBAU Építőipari szolgáltatások

Parketták kiegészítők a gyártótol

Felújítás, dekoráció

ERKONE Kft.

Parkettanyikorgás megszüntetése bontás nélkül a FIXPARKETT eljárással

Csókakő - Fejér megye

3D Tervezés és Kivitelezés

A parkettás!

Szőnyi Lajos - parkettázás, lakásfelújítás

Kivitelezők, kereskedők, gyártók kereshető adatbázisa

PARKETTÁS -PÉCS-

Parkettás szakember

Parkettázás

Mebu bt (pécs)

parkettázás, csiszolás, lakkozás

Parkettázás csiszolás lakkozás

Padomex.Bt

Hubert Parketta Kft

Melegburkolás, parketta csiszolás, laminált padló lerakása

Lakásfelújítás szakértő kézből

Pepita Holló

A parketta a talajvíz miatt felpúposodhat, de van rá megoldás, egy utólagos, bontásnélküli és végleges szigetelés

Melegburkoló és parkettázó olcsón

Sportparketta kivitelezés

Sportparketta, sportpálya kivitelezése

Mesterember-kereső

Asztalos munkák 5 év garanciával!

Lakásfelújítás - Miskolc

Végeztese el a munkát akár 30%-kal olcsobban!

Parketták beszerzése-kivitelezése,Lépcsők csiszolása

Kalmár Lajos parkettás

Az Ön parkett partnere

Minden, ami lakásfelújítás: festés, mázolás, burkolás, tapétázás, tatarozás...

Bigfoot parkettázás

ha a minőséget keresi bennünk megleli

nincs

parkettázás - pararafa burkolatok

Tatár László parkettás mester

sérült parketta javitása

Vállalkozásunk magán és közintézmények részére, családi és társas házakban sportlétesítményekben vállal burkoló szakipari feladatokat.

Egyedi és exluzív parketták és minden ami melegburkolás Győrben és környékén.

Gyors, minőségi parkettázás

Melegburkoló- parkettás pécs

Társasházi lakások átalakítása, felújítása

Cégünk Sopronban és a Nyugat-Dunántúlon foglalkozik faburkolatokkal.

Vállalok parkettázást, szőnyegezést, PVC lerakást (meleg- és félmeleg burkolást). Igény szerint anyagbeszerzéssel, anyagszállítással, teljes körű kivitelezéssel. Munkáim közé tartozik: aljzatkészítés (vakpadló készítése, javítása; aljzatkiegyenlítés), hag

minden, ami fa!

Burkolás precízen Budapest és környékén

Lakás-, és házfelújítás egyszerűen, gyorsan, kulcsrakészen, a legkedvezőbb feltételekkel! Mindent egy kézből: Önnek nincs más dolga, csak kiválasztani a falak színét, vagy a berendezést. De ha szükséges, mi ezt is megoldjuk Ön helyett.

Lakásfelújítás, parkettázás

Lakásfelújítás: szobafestés, gipszkartonozás, burkolás munkák lakáson belül és kívül.

Látogasson el honlapunkra, ahol megtekintheti legutóbbi munkáinkat, referenciáinkat.Ha tetszik, készséggel állunk rendelkezésére!

Parkettázás, hideg-melegburkolás, felújítás garanciával...

Budapest és környékén lakásfelújítást vállalunk, A-Z-ig. Minőséget, és garanciát vállalunk

minden ami parketta

parketta,PVC,szőnyegpadló,parafa burkolatok lerakása.

Parketta lerakás precízen Budapest és környékén

ALPHA CONCEPT - Teljes körű belsőépítészeti tervezés és kivitelezés.

Parketta.NET - parketta, laminált padló, szalagparketta

Lakásfelújítás

A Merkbau Építőipari és Kereskedelmi Kft. 1990 óta, immár 18 éve van jelen az építőipari piacon, s elmondható, hogy jelentős vállalkozás nem csupán saját régiójában, hanem országos viszonylatban is.

Épitőipari szolgáltatások bemutatása

Hívjon profi parkettás mestert! Parkettázás tanácsok parkettás mesterrel!

Parketta csiszolás és lakkozás az Excell 2000-től!

Parketták, svédpadlók, kültéri fa burkolatok forgalmazása és kivitelezése.

Parketta csiszolás lakkozás

Laminált-, szalag parketták, svédpadlók, stb. forgalmazása és kivitelezése.

Műanyag és alumínium nyílászárók, fa ablakok, normál és speciális beltéri ajtók értékesítése, beépítése.

Felújítás, parkettacsiszolás

Meister fa, parafa és designburkolatok, parketták, laminált padlók

Burkolás | Csempézés | Hidegburkolás | Melegburkolás | Járólapozás

Asztalos amely az otthonát építi!

Belsőépítés, építés

csak minőségben

Laminált parketta lerakás Budapest és környékén

parketták ragasztók kiegészítő anyagok , szaktanácsadás

Parkettázás, parketta csiszolás, lakkozás, aljzatkiegyenlítés

parkettázás, parkettafelújítás, parkettacsiszolás

Parkettás munkák.Új parketta rakása,régi parketta teljes felújítása,parketta csiszolás,lakkozás,színezés.Készparketták kivitelezése,aljzatkiegyenlítés,vakpadlókészítés.Ingyenes árajánlat készítés,és tanácsadás.

Megújult üzletünkben, bővült kínálatunkkal várjuk a kedves vásárlókat.

Hidegburkolás, melegburkolás mesterfokon! Garanciával, ingyenes felméréssel és árajánlattal!

A Dewind-Team Kft. Lakások, házak felújítására specializálódott és az építőipar teljes spektrumába jártas. Cégünk vállalja lakása háza felújítását garanciával.

30 éves tapasztalattal parkettás mester melegburkolást vállal.

Baukonstant Kft.

Velünk nem csak elképzelni könnyebb, de megvalósítani is! Mi nem csak abban segítünk, hogy lássa a lehetőségeit, hanem abban is, hogy ne csak elképzelje, de meg is valósítsa álmai otthonát!

Fő tevékenységünk a burkolás és hidegburkolás, ezen belül csempézés illetve járólapozás és ezek elő és utó munkálatai (legyenek akár exkluzív burkolatok is).

Nevem: Fődi István. 22 éve foglalkozom parketta kivitelezéssel, amit 11 éve vállalkozásban végzek. Az egyszerű csaphornyos parkettától az egyedi, helyszínen készített padlóig, mindenféle melegburkolatot vállalok. Az egyedi parketta készülhet különböző féle fából, akár egzotikusból is, a megrendelő által kiválasztott egyedi mintában.

Cégünk minőségi melegburkolatok, parketták, szalagparketták, svédpadlók, laminált padlók, pvc-k, szőnyegpadlók, kültéri teraszburkolatok értékesítésével és szakszerű kivitelezésével foglalkozik. Egyéb szolgáltatások: Festés, kőműves munkák, villanyszerelés, víz szerelési munkák, klíma, hidegburkolás, asztalos.

Az IPS a parketta szakértője. Ezen az oldalon szolgáltatásairól olvashatnak részletesen és konkrét árakat is találhatnak, amely segíti a tájékozódást a kivitelező kiválasztásához. Az IPS nemcsak a parkettát fekteti le, hanem az aljazmunkálatokat is szívesen elvállalja. A szalagparketta mellett, mozaik és intarziás parketta lefektetését is elvégzi. Dologoznak laminált padlóval és természetes fa an

Mindenfajta meleg-burkoló munka, minőségi kivitelezéssel, garanciával. Hagyományos csaphornyos tölgy, bükk, akác, stb. parketta lerakás, átrakás, intarzia, valamint szalagparketta, laminált padló fektetés, svédpadló, hajópadló fektetés, aljzat kiegyenlítés, PVC és szőnyegpadló ragasztása, speciális igények megbeszélés alapján.

25-éve dolgozom a parkettázás területen, parkettázó szakmunkásként végeztem el anno az iskolát. Vállalkozóként dolgozom és a parkettázás lett a fő szakterületem, de mellette festés-mázolást, tapétázást, valamint hideg burkolást is elszoktam vállalni. Saját gépekkel rendelkezem. Ezen kívül minden elvégzett munkámra 10 éves garanciát vállalok.

Máté Tamás vagyok, melegburkoló-parkettás. Több éves szakmai múlt mellett olyan referenciákkal rendelkezem, amelyek biztosítékot nyújthatnak az Ön számára is, hogy a munkámat megfelelő minőségben, korrekten fogom elvégezni. Megfelelő csapattal, és modern gépekkel rendelkezem, amivel biztosítani tudom, hogy az Ön igényei szerint fogunk eljárni.

Mobil Padló BT.

Minden típusú burkolói munka elvégzése. Ingyenes, egyszeri helyszíni felmérés és szaktanácsadás. Beltéri és kültéri burkolás. DryVit-es hő- és hangszigetelés. Burkolati javítások. Megbízható, minőségi, nagy múltú, folyamatos szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberekkel végzett gyors, minőségi munka, garanciával.

A parketta a valódi fa alapanyagnak köszönhetően a természetes otthon megteremtésének alapja. A parketta szerkezete lehetővé teszi, hogy a padlófűtéssel rendelkező helyiségekben is alkalmazzuk. Kiváló választás, ha Ön hosszú életű, a többszöri felújítás lehetőségét kínáló padlóburkolatot keres. A parkettáink között saját gyártású és import termékek közül is választhat.

Az Aaron Parkett a KM Par-Ker Kft. védjegye azoknak az ügyfeleinknek, akik kiváló minőségű, tartós és stílusos padlókat szeretnének, s egyúttal fontosnak tartják a magas színvonalú szolgáltatást, kivitelezést. A KM Par-Ker a melegburkolás egyik legelismertebb hazai szakértője, több mint 20 éve több ezer munka és elégedett vásárló véleménye igazolja a minőséghez.

Cégünk Laminált padló forgalmazásával és kivitelezésével foglalkozik. Nálunk 2 gyártó KAINDL (Osztrák) KRONOWOOD (Német) több mint 150 dekor színű és különböző kopásállóságú,vastagságú és azok kiegészítői (laminált padló szegélyek, alátétek, burkolatváltó profilok) közül választhatja ki az önnek leginkább megfelelőt!

Kiváló minőségű parketták a Parketta-zóna jóvoltából. Vásárlás előtt hasznos tanácsokkal látják el a vásárlókat, a különböző megoldásaikról. Természetesen házhoz szállítják a rendelt árut. Kérésre le is rakják a különböző padlóburkolati anyagokat. Az üzletük a XVIII. kerületben található, jól megközelíthető helyen.

Olcsó parketta csiszolás, lerakás, felújítás, Makács Tamás 06 30 317-4687. Budapest és Pest megye területén és környékén, garanciavállalással, korrekt, fix árakkal. Ingyenes felmérés, szaktanácsadás és parketta házhozszállítás. 30 éve működő vállalkozás rengeteg tapasztalattal, 100%-os ügyfélelégedettségi garanciával kínálja Önnek a szolgáltatásait.

Parketta csiszolás kedvező áron! 1800 Ft/m2 áron vállalom parketta csiszolását. Ezen kívül felújítok, javítok, ragasztok, lakkozok, nyikorgást megszüntetek. Olcsó parketta csiszolás Budapest, parketta lerakás, parketta felújítás, Makács Tamás 06 30 317-4687, parketta csiszolás Budapest területén és környékén.

Egy lakásban akkor érezheti igazán otthon magát, ha az éppen úgy otthonos, ahogyan Önnek megfelel. Parketta és lakásfelújítás Budapest vonzáskörzetében? Válassza a SISCO-t és vele a tökéletes minőségű alapanyagokat, a kiváló kivitelezési munkálatokat és az érzést: ennél a cégnél mindig és mindenkor Ön a legfontosabb!

Exkluzív megjelenésű padlók és parketták. Minőségi alapanyagok. Szakértelem a munkában. Teljes körű munkavégzés. Kimagasló élettartam. Kiváló referenciák. Ezek jellemzők munkáimra. Parketta vagy padló? Új lerakás vagy felújítás? Nem probléma! Forduljon hozzám bizalommal! Elérhetőségeimet megtalálja weboldalamon!

Meghatározás:

A parketta egy természetbarát, kényelmesen tisztítható és ha jól elkészítik, hosszútávú padlóburkoló. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve ön elé tárja, a témával foglakozó legjobb weboldalakat. Kellemes böngészést kívánok!

A parketta egy természetbarát, kényelmesen tisztítható és ha jól elkészítik, hosszútávú padlóburkoló. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve ön elé tárja, a témával foglakozó legjobb weboldalakat. Kellemes böngészést kívánok!

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Kivitelezők, szakemberek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés